Assoufid Golf Club

Marrakech | Marokko

Har du sett en mer nydelig bane ? Denne golfbanen kommer garantert til å inspirere deg. Assoufid Golf Club eier en av de fineste golfbanene i Marokko.

Denne banen er designet av skotske Niall Cameron og er ulik alle andre baner i Marrakech, dette grunnet måten han har brukt det unike kuperte terrenget. Banen slynger seg gjennom et unikt , naturlig kupert ørkenlandskap og ligger 10 km fra medinaen i Marrakech. Assoufid Golf Club gir golfere en eksepsjonell golfopplevelse som er spennende og variert.

Dette er en par 72 championship bane med en fantastik bakgrunn med de snødekte Atlasfjellene. Assoufid`s kreative design har resultert i en bane som tester golfere på alle nivåer. Tidligere European Tour spiller, Niall Cameron , hadde som visjon å skape en ørkenstil golfbane som ville se og føles like naturlig og som ble integrert i det eksisterende landskapet så godt som mulig. Dette har han lykkes med!

Assoufid Golf Club forstår viktigheten av å beskytte det naturlige miljøet. Bare 45 % av golfbanen ble plantet for å redusere vannforbruket . Under byggingen ble det beholdt ett betydelig antall trær som allerede vokste på stedet, og mange flere har siden blitt plantet, inkludert palmer , kaktus og oliventrær.

Fasiliteter: 

Golfklubben tilbyr også driving range og et treningsområde for putting og chipping green så vel som caddier og utstyrsleie.

Assoufid Golf Club har vært nominert og vunnet World Golf Awards. Banen har og sertifikat for excellence basert på kundeanmeldelser.

Bane detaljer:

Arkitekt: Niall Cameron
Åpnet i: 2014
Par: 72 – 18 hull
Lengde: 6440 m.

Adresse: Avenue Guemassa, Km 10, Marrakech, Marokko
Kart | Assoufid Golf Club
PLAN GOLF
Scroll til toppen