ROBINSON CLUB

Algarve | Portugal

Hit reiser du for golfen og en avslappende ferie, dette er en meget koselig plass!

 

Dette 4-stjerners ferieanlegget ligger mellom 2 golfbaner i Vila Nova De Cacela, og har atskilte bassenger for barn og voksne, solterrasse og helseklubb med alle tjenester og innendørsbasseng. Du får tilgang til golfbane og gratis transport til stranden.

Alle rommene på Robinson er moderne og stilige, med mørke tremøbler og fargerike vegger, og har klimaanlegg, TV og kjøleskap. Alle har også balkong eller terrasse, hvorav de fleste har utsikt over golfbanene Quinta da Ria og Quinta de Cima.

Du kan nyte ferske buffémåltider i hovedrestauraten på Quinta, som skilter med åpent kjøkken. Sunne måltider, temamenyer og spesielle arrangementmenyer er også tilgjengelig på utvalgte kvelder. Den fine à la carte-restauranten byr på middelhavsmat og internasjonale retter, akkompagnert av en omfattende vinliste.

WellFit Spa tilbyr massasjer. Quinta Da Ria har fotballbane, tennisbane og sandvolleyballbane. Du kan også delta i matlagingskurs og kunsttimer. Overnattingsstedet har 2 barer hvor du kan nyte en forfriskende cocktail, og den ene ligger ved siden av stranden.

Personalet på Ria tilbyr kveldsunderholdning. Du kan også ta deg en svingom på dansegulvet ved siden av baren. Hotellet har også en barneklubb med en rekke aktiviteter. WellFit-Spa tilbyr tyrkisk bad, badstue, trimrom, aerobic- og yogatimer, massasje og skjønnhetsbehandlinger.

Faro lufthavn ligger 45 km fra Robinson Club Quinta Da Ria.

Priseksempel - ROBINSON CLUB | 4* All Inclusive
DATO HOTELL & GOLFPAKKE PER PERSON
I DOBBELTROM
TILLEGG
FOR ENKELTROM
KONTAKT OSS FOR ET GODT TILBUD
Alle pakker inkluderer: Transport tur/retur flyplass
!! Andre datoer og kombinasjoner er tilgjengelig - Kontakt oss !!
Scroll til toppen