Dom Pedro Marina

Algarve | Portugal

Fantastisk beliggenhet mellom marinaen og Vilamourastranden, der ligger Dom Pedro Marina og vender alle sine balkonger mot marinaen og havet.

Dette elegante 4 stjerners hotellet har 100 rom og 55 suiter, inkludert 4 president suiter med privat jacuzzi på balkongen, og en Royal suite i toppetasjen på hotellet.

Algarve vuderes som en elitelokasjon for golfere, på grunn av sitt milde klima som gjør det mulig å spille fra mars til november på 40 golfbaner langs kysten. Noen av banene vurderes blant de beste i verden, som f.eks The Old Course i Vilamoura, Laranjal i Quinta do Lago og Vale de Lobo. Dissee tre banene er kjent som «The Golden Triangle» innenfor golfsporten.

Overnatting

Totale ant. rom :  155

Mat og drikke

Nyt det beste av Portugisisk og Italiensk mat på Dom Pedro Marina. Hotellet har 2 restauranter og 2 barer til din disposisjon, hvor kokkene lager sine spesialiteter med ferske og lokale råvarer.

Da Pietro

Restauranten tilbyr Portugisiske og Italienske spesialiteter i en sjarmerende trattoria setting. Det er også mulighet for å sitte ute på terrassen å  nyte sitt måltid.

Búzios Beach Club

Ligger på Marinastranden i Vilamoura og har en fantastisk utsikt. Tilbyr fersk fisk og spesialiteter som whelk feijoada sammen med champagne sangria. Restauranten har også et godt utvalg av salater og sandwicher.

De to barene, Tropical og Piano bar, ligger henholdsvis ved bassenget og i lobbyen.

 

 

Priseksempel - DOM PEDRO MARINA | 4*
DATO HOTELL & GOLFPAKKE PER PERSON
I DOBBELTROM
TILLEGG
FOR ENKELTROM
01.11.2017 - 27.03.2018 Frokost| 7 netter |5 grennfees 1 x Laguna + 2 x Pinhal + 2 x Millenium 7990,- Ta kontakt
Alle pakker inkluderer: Transport t/r flyplass og golfshuttles
!! Andre datoer og kombinasjoner er tilgjengelig - Kontakt oss !!
Scroll til toppen