Gloria Golf Resort

Belek | Tyrkia

Lokalisert med utsikt over det glitrende havet, Gloria Golf Resort ett flott all round luksus familie resort. Her kan du nyte roen og konsentrere deg om å spille golf.

Hvis det er en golf entusiast i familien så dette hotellet det perfekte valget, med 45 hull å spille over 3 baner. Det er et meget godt utvalg av fasiliteter og klubber barna. Blant annet en morsom jungel å boltre seg på. Hvis du ønsker å slappe av og bli bortskjemt, for deretter å gå på SPA, kan du nyte en rekke behandlinger. Når det gjelder mat er det mange restauranter å velge mellom, du vil garantert finne noe alle liker. Det finnes flere barer og hotellet har også egen nattklubb.

Alle de tre Gloria hotellene ligger i nærheten av hverandre, og deres 45 hulls golfbaneanlegg har et utmerket klubbhus og et stort treningsområde en kort busstur unna. Dette er virkelig en oase av skjønnhet med sine fairways og greener. *Greenfee til hotellets baner får selvfølgelig du som gjest til rabatterte priser. Dette er et erfarent 5 stjerners hotell som tilbyr halvpensjon og All inclusive.

Rom

Totalt 515 rom. Alle rom har hårføner, telefon, plasma TV, toalett, air condition, roomservice 24/7, minibar, safe(gratis), balkong/terrasse og WIFI.

Aktiviteter

Hotellet har 2 utendørs svømmebasseng med vannsklier, 2 barnebasseng, 2 innendørsbasseng med barneseksjon, treningsrom, lekeplass og barneklubb (fra 4-12 år). * Utdendørsfasilitetene er avhengig av været.

Mat og drikke

Restauranter: L’Ancora a la carte, Pescado a la carte, Harem a la carte

* For A’lacarte Restaurantene må det gjøres en reservasjon på forhånd.

Barer 

Gloria Pub, Lobby Bar, Oasis Bar, Galeon Bar, Cafe Gloria og Gloria Pub.

Priseksempel - GLORIA GOLF RESORT | 5* Deluxe All Inclusive
DATO HOTELL & GOLFPAKKE PER PERSON
I DOBBELTROM
TILLEGG
FOR ENKELTROM
TA KONTAKT FOR PRIS
TA KONTAKT FOR PRIS
TA KONTAKT FOR PRIS
Alle pakker inkluderer: Golf Shuttles til andre baner og transport tur/retur flyplass
*Rom oppgradering :Oppgradering etter tilgjengelighet
!! Andre datoer og kombinasjoner er tilgjengelig - Kontakt oss !!
Scroll til toppen