Golfbaner

Vi tilbyr reiser til steder med utrolige golfbaner. Drømmer du om å bo midt på golfbanen, da skal du snart få oppleve dette.

TYRKIA

Golfferier i Tyrkia var en gang en godt bevart hemmelighet, men dette vakre landet er nå en av de mest populære golf destinasjoner i Europa. Grunnen er Luksus og råflotte baner.

[Se baner i Tyrkia…]

POLEN

Hvorfor ikke nyte en runde golf i Polen ? Dette er et flott reisemål for ivrige golfspillere. Svensker og finner har allerede oppdaget golf i Polen. Reis og sett Norge på kartet!

[Se baner i Polen…]

SPANIA

Hvis golf er din lidenskap, da er Spania stedet for deg. Spania er den beste destinasjonen for europeisk golf turisme. Reis hit! Det vil garantert gi deg en fantastisk opplevelse du vil gjenta.

[Se baner i Spania…]

BULGARIA

«You will not find a golf course like this anywhere else on the planet.»  Mer enn dette utsagnet fra Gary Player trenger vi vel egentlig ikke å si om hvorfor du skal velge å spille her ved Svartehavet.

[Se baner i Bulgaria…]

MAROKKO

Golf har vært spilt i Marokko siden begynnelsen av 19. århundre, og er siden blitt en nasjonal lidenskap. Varierende naturlandskap og godt klima for golf hele året.

[Se baner i Marokko…]

KYPROS

Her kan du spille golf året rundt i behagelige temperaturer. Utforsk Kypros og du vil oppleve flotte omgivelser, kultur, god mat og herlig golf.

[Se baner i Kypros…]

PORTUGAL

Alle som spiller golf i Portugal vil få erfaringer for livet som de sent vil glemme. Gode baner i blendende natur, mange har blitt designet av kjente arkitekter å må prøves!

[Se baner i Portugal…]

LITAUEN

En kort flytur direkte til Vilnius fra mange flyplasser i Norge. Et nydelig golfresort og en mesterskapsbane av høy standard venter deg kun 20 min fra flyplassen.

[Se baner i Litauen…]

Scroll til toppen