Montgomerie Golf Marrakech

the-montgomerie-marrakech-BesteGolfreiser.no
par-3-montgomerie-marrakech

Marrakech | Marokko

Designet av European Golf Design, skaperen av over 60 baner som er kjent over hele verden og offisiell leverandør av PGA European Tour.

Montgomerie Golf Marrakech oppfyller internasjonale kriterier. Med varierende høyde, vannhindre og ulike greener. Banen tilbyr 6260 meter med tekniske utfordringer som vil interessere både amatør og proffer. Her kan du drive med din lidenskap på en nydelig bane, omringet av oliventrær og en fantastisk utsikt mot Atlasfjellene.

Banen ble designet av 8 ganger vinner av European Tour, Colin Montgomerie. Tanken var å skape en bane som var tilpasset til alle stiler og nivåer av golf, slik at alle golferen skulle kunne nyte å spille der. Tee stedene er plassert slik at nybegynnere og middels gode spillere kan slå utslaget uten de store risikoene. Bunkere og vannhinder er aldri langt unna, slik at banen oppmuntrer til sikkert spill, men du har også har muligheten til å gå direkte for greenen.

Montgomerie Marrakech ligger på den store avenyen Mohammed VI , i nærheten av tog og fly infrastruktur , disponerer en unik setting i hjertet av Marrakech. Ett Superb klubbhus, som vender mot greenen på 18. hull, er designet for avslapning . Dette området med sitt innovative design, inneholder kjente restaurant merker som O’mammy Burger, den berømte franske gourmet burger restauranten, JSet med sin 1500m² luksuriøse skybar. Du vil dermed få mulighet til å oppdage den første Ice Bar i Afrika , og den største i verden.

Fasiliteter: Klubbhus, Restaurant, Bar, Pro shop, Garderober, Driving range, Putting Green, Pitching Green, Trenings bunker, Leie av Trolley, Buggy og golfkøller.

Bane detaljer:

Arkitek: Colin Montgomerie
Åpnet i: 2014
Par: 71 – 18 holes
Lengde: 6260 m.

Adresse: Route de l’aéroport، Avenue Guemassa, Marrakesh 40000, Marokko

Nærmeste Hotell

Kart | Montgomerie Golf
Kart The Montgomerie Golf Marrakech | Marokko | © BesteGolfreiser AS
Scroll til toppen