Om oss

Firmaet BesteGolfreiser AS ble opprettet i 2016 for å gi opplevelser og minner for livet til golfentusiaster.

HISTORIE

Eierne av firmaet BesteGolfreiser AS og nettsiden BesteGolfreiser.no  er Stig Arne Tronsgård og Kenneth Strand. Vi ønsker å gi alle golfspillere muligheten til å oppleve fantastiske land og golfbaner. Vårt mål er å tilby alle golfspillere muligheten til å reise til best mulig pris. Slik at nettopp DU får mange fantastiske golfminner som varer livet ut – Og nettopp det skal vi jobbe for å gi deg!

Vi skreddersyr din reise slik at alt du selv trenger å gjøre er å si fra til oss når du vil dra på ferie. Her trenger du ikke å velge fra ferdig oppsatte reisepakker og datoer. Kanskje har du ikke ferie heller, men har muligheten til å ta med dine kollegaer på seminar. Uansett hva du velger vil vi etterkomme dine ønsker å sørge for at du får den servicen du fortjener. Sammen med våre partnere forhandler vi frem de beste avtalene/pakkene for våre reisende.

STIG ARNE TRONSGÅRD
STIG ARNE TRONSGÅRD
Daglig Leder & Medeier | BesteGolfreiser AS

Stig er en rolig og behagelig fyr som elsker å spille golf og reise for å oppleve verden. Hos han er du i de beste hender og han fikser det meste. Han bor på Elverum med kone og to barn. Til daglig spiller han golf hos Elverum Golfklubb.

 

KENNETH STRAND
KENNETH STRAND
Salgskonsulent & Medeier| BesteGolfreiser AS

Kenneth bor i Elverum med samboer og 3 barn. Som så mange av oss andre, så elsker han å spille golf både innenlands og utenlands. Her møter du også en rolig og behagelig herremann som hjelper deg med det aller meste. Han spiller også til daglig hos Elverum Golfklubb.

 

Scroll til toppen