VILKÅR

Informasjon om vilkår til reisende med BesteGolfreiser AS

Våre kunder står fritt til å velge tidspunkt for sin reise. Vi kan hjelpe til med å bestille flybilletter og vil alltid tilby deg det rimeligste alternativet. Send oss en uforpliktende forespørsel, så ser vi sammen på hva vi kan få til.

Du står også fritt til å ordne flybillett selv. Klikk her for å fylle ut kontaktskjema.

Generelle vilkår:

Skriftlig bekreftelse av en bestilling via epost, regnes som bindende, og kan ikke kanselleres.

Forskudd 25% blir fakturert ved bestilling, og må betales innen 5 dager.

BesteGolfreiser AS tar forbehold om prisendringer som en følge av forhold utenfor vår kontroll, så som f. eks valutaendringer, innføring av nye, eller økning av eksisterende avgifter m.v. I slike tilfeller forbeholder vi oss retten til å øke prisene.

Vi sender normalt ut en faktura til en kontaktperson for bestilling. Ønskes fakturaen oppdelt, tilkommer et gebyr på kr 129,- pr. faktura.

Hovedforfall for alle reiser untatt Belek er 65 dager før avreise. Til Belek er hovedforfallet 45 dager før avreise.

BesteGolfreiser AS stiller lovpliktig garanti overfor Reisegarantifondet. Denne garantien beregnes ut fra omsetningstall, og er en trygghet for at våre kunder får den tjenesten / ytelsen som de har betalt for.

Restplasser, eller reise bestilt innen 45 dager før ankomst:

100 % innbetaling av pakkereisen ved bestilling. Avbestilling mellom 30, og 45 dager før avreise refunderes 70 % av reisens totalkostnad. Avbestilling mellom 0 – 30 dager før avreise, ingen refusjon.

Vi anbefaler alle å ha egen reise- og avbestillingsforsikring.

Reiser hvor vi bestiller fly:

Vi vil alltid gjøre vårt beste for at det skal bli så billig som mulig og vil gi deg flere alternativer du kan velge imellom. Når BesteGolfreiser bestiller fly forfaller hele kostnaden for flybillett + et gebyr på 250,- og forskudd på 25% av hotell og golfpakken innen 5 dager. Så fort flybilletten er booket sender vi reisedokumentet til deg på mail. Vi refunderer ikke kostnaden for flybillett ved avbestilling. BesteGolfreiser kan ikke holdes ansvarlig for noen del av flyreisen eller kanselleringer. Vi tar også forbehold om prisøkning på fly fra den tiden et tilbud mottas og den tiden bestillingen skjer.

Reiser hvor våre gjester selv ordner fly:

Forskudd på 25% faktureres ved bestilling. Avbestilling kan skje inntil 60 dager før avreise. Forskudd refunderes ikke. Avbestilling mellom 30 – 45 dager før avreise refunderes 75 % av reisens restbeløp, etter forskudd. Avbestilling mellom 0 – 30 dager før avreise, ingen refusjon.

Gruppereise med Norwegian:

Forskudd på kr. 2000,- pr. pers. betales innen 7 dager etter tilbudet er bekreftet av kunden. Beløpet må betales inn samlet, og er ikke refunderbart.

Gruppen kan reduseres med inntil 10 % uten tap av innbetalt beløp. (dog ikke under totalt 10 personer)
Siste frist for redusering er 30 dager før avreise.
Økning av antall vil kunne medføre ny prisvurdering.

Restbetaling:
Restbeløp betales inn senest 45 dager før avreise, og må betales samlet.

Kansellering:
Hvis gruppen kanselleres, eller reduseres utover de tillatte 10 %, mer enn 30 dager før avreise, taper de som ikke reiser sitt depositum.

Hvis gruppen kansellerer eller reduserer mindre enn 30 dager før avreise er det ingen refusjon av billetten.

Vi anbefaler alle å ha egen reise- og avbestillingsforsikring.

Navn:
Navn må rapporteres til Norwegian senest 30 dager før avreise.
Navneendring er tillatt, og gratis inntil 4 virkedager før avreise.
Mindre enn 4 dager, og inntil 3 timer før avreise, tar vi et gebyr på kr 600,- pr navneendring.
Navneendring mindre enn 4 dager før avreise må gjøres både per telefon, og skriftlig via e-post.

Bagasje:
Inkludert i gruppeprisen er 2 kolli innsjekket bagasje à maks 20 kg per kolli per person.
1 stk håndbagasje, maks 10 kg (55x40x20cm). Golfbag er ikke inkludert og koster 600,- i tillegg.

Hotell:

Prisene er basert på standard dobbeltrom. Vi forbeholder oss retten til tilby et alternativt hotell i samme standard hvis det skulle oppstå at hotellet har overbooket eller av grunner utenfor vår kontroll.

All inclusive inkluderer frokost, lunsj og middag samt det meste av brusholdige drikker og lokale alkoholholdige  drikkevarer. Noen av de importerte drikkevarene koster ekstra. A la carte restaurantene på noen hotell har cover charge.

Golfklubben/golfbanen er ikke en forlengelse av hotellet og er ikke dekket av all inclusive. De utgiftene du har der dekkes ikke av BesteGolfreiser AS.

Tee-Times:

Golfbanen forbeholder seg retten til å forandre på tee tidene slik de ser det nødvendig. Skulle en golfbane kansellere eller forandre din tee tid, vil vi gjøre vårt beste for å gi deg et alternativ. Vedlikehold av banen kan bli forandret uten videre beskjed, hvilket kan påvirke dine tee tider/spill på visse datoer. Disse forandringene gir deg ikke rett til å kansellere en allerede bestilt ferie.

Alle tee tider blir booket som en 4èr ball av golfbanen. Hvis dere er en gruppe på 6, så blir dere booket som en 4èr ball og en 2èr ball og kan da i travle perioder bli slått sammen med en annen 2èr ball.

Kleskode:

Kleskoden kan variere fra bane til bane. Olabukser og denim er generellt sett ikke godkjent. Både damer og menn skal bruke skjorte med krage.

Golf etikette og Standard of play:

Alle spillere må oppføre seg på en ordentlig måte, være høflig og vise god sportsmanship. Ta hensyn til andre spillere og følg reglene. Det forventes at alle spillere har grunnleggende kunnskap om golfetikette og unngår sakte spill. BesteGolfreiser AS vil ikke kunne holdes ansvarlig for spillere som blir bedt om å hoppe over et hull eller bedt om å forlate banen av Marshallene.

Vær og Force Majeure

Driften av golfbanene ved dårlig vær er det golfklubbene som bestemmer. Må de ordne tee bokser eller greener, så må alle forholde seg til det. Hvis banen er/blir stengt pga dårlig vær, så er det ditt eget ansvar å få ordnet med ny voucher under «Bad weather policy» for å få spille banen en annen dag. Er banen åpen og du selv velger å ikke spille frafaller denne retten.

BesteGolfreiser er ikke ansvarlig og vil ikke kunnes holde ansvarlig for uforutsette utgifter du måtte pådra deg under oppholdet, slik som naturkatastrofer eller Force Majeure.

Pass og Visum

Det er visumplikt i Tyrkia for norske statsborgere. Turistvisum må ordnes før avreise, og fås kjøpt online på linken: https://www.evisa.gov.tr/en/

Fra og med den 10.04.2014 kan ikke lengre visum kjøpes på flyplassen ved ankomst til Tyrkia.

Visumet er gjeldene i 90 dager og du kan reise så mange ganger du vil innen den perioden.

Vær også oppmerksom på at ditt pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreise.

Etter 1. januar 2015 skal passet ha utløpsdato minimum 60 dager etter utløp av visum.

Svingninger i valutakurser

*Vi forbeholder oss retten til å justere priser som følger av valutasvingninger fra bestillingen ble gjort til sluttbetaling.

Stiftelsen Reisegarantifondet sørger for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti.

BesteGolfreiser AS stiller slik garanti. Mer informasjon kan leses på Reisegarantifondet sine egne sider.

Nettside: http://reisegarantifondet.no/

Kontakt oss:

DITT NAVN (*obligatorisk)

HVILKEN EPOST KAN VI KONTAKTE DEG PÅ ?(*obligatorisk)

HVA ER DITT TELEFON NR.?(*obligatorisk)

HAR DU ETT ØNSKET REISEMÅL ?

HAR DU EN MAKSPRIS PR.PERSON ?(*valgfritt)

ANTALL REISENDE ?(*obligatorisk)

ØNSKER DU AT VI ORDNER FLYBILLETTER ?(*valgfritt)

HVORDAN FANT DU OSS?(*valgfritt)
Sosiale MedierNettsøkNorsk GolfAnbefalingAnnet

SKRIV DIN MELDING TIL OSS I DENNE BOKSEN

Scroll til toppen